Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Jelentős csökkenés az Amerikai Egyesült Államokban
: blankblankblankblankblank
Írta: Füst Mihály   
2014. december 15. hétfő, 15:24

kina_cigiA mérések kezdete, 1965 óta, a 2013-as adatfelvétel idején regisztrálták a legkevesebb dohányost az Egyesült Államokban. A Központi Egészségügyi Felügyelet (CDC- Centers For Disease Control) már 49. éve vizsgálja a népesség dohányzási szokásait.

Módosítás dátuma: 2014. december 15. hétfő, 15:36
 
Hajrá, Oregon!
: blankblankblankblankblank
Írta: Füst Mihály   
2014. november 27. csütörtök, 11:01

usaKorábban írtam már arról (itt), hogy megoldás lehet-e a teljes tiltás a dohányzás ügyében? Akkor arra jutottam, hogy nem. Vannak persze rossz tapasztalataink, különösen az Európai Unió területéről. Az egészségmegőrzés zászlaját magasan lobogtatók mindenféle drasztikus korlátozást vezetnek be, amelyek sikeressége erősen megkérdőjelezhető. Hiszen a kirekesztéssel, ósdi kényszerítő eszközök használatával senkinek sem változtatják meg a szokásait. Arról nem is beszélve, hogy hiszek abban, hogy magam dönthetek életmódomról, szenvedélyeimről, s ezeket úgy megélhetem, ahogy akarom, persze ha mást nem terhelek vele. Természetesen nem vitatom a jogalkotók jószándékát, azonban sokszor úgy érzem, hogy olyan üzenetekkel bombáznak, amelyek nem érdekelnek, vagy éppen olyanba akarnak beleszólni, amihez semmi közük sincs.

Módosítás dátuma: 2014. november 27. csütörtök, 11:08
 
Dohányzás: kizáró ok!
: starstarstarstarstar
Írta: Smoker   
2014. október 30. csütörtök, 16:53

288369_9376Egy személyes tapasztalatot szeretnék megosztani veletek. 25 éves nő vagyok, a vőlegényemmel másfél hónapja keresünk új albérletet, mindketten dohányzunk. Tapasztalatom szerint egyre több az olyan hirdetés, ahol a leírás szövegében feltételként szabják, hogy „csak nemdohányzók részére”. Ez önmagában rendben is lenne, hiszen egy tulajdonos kikötheti, hogy a lakásában mi az, amit megenged, és mi az, amit nem. Csak akkor tartom ezt furcsának, amikor egy kertkapcsolatos vagy erkélyes lakásról van szó. A szabad ég alatt miért is nem lehet dohányozni? Ugyanez a véleményem, amikor egy gangos, körfolyosós társasházról van szó. Persze a ház megszabhatja, hogy nemdohányzó épületként minősítsék, amire szintén egyre több példával találkozom.

Módosítás dátuma: 2014. október 30. csütörtök, 17:39
 
Megoldás-e a kirekesztés?
: starstarstarstarstar
Írta: Füst Mihály   
2014. július 29. kedd, 14:16

egyetert_tiltassalSajnos sokan valóban eszköznek éreznek olyan kényszerítési formákat, amik teljes mértékben elfogadhatatlanok. Dohányosoknak és nem-dohányzóknak is fel kell emelniük a hangjukat ez ellen az elavult, meghaladott és valódi megoldást nem hozó elgondolás ellen.

Módosítás dátuma: 2014. július 29. kedd, 14:21
 
E-cigi! Mi is ez pontosan?
: blankblankblankblankblank
Írta: Füst Mihály   
2014. június 25. szerda, 11:00

e-cigi-onlineSokat hallunk mostanában az e-cigiről.  Magyarországi térnyerése a dohányzással kapcsolatos törvények megszigorításával kapcsolható össze. Rohamos terjedése ellenére az a tapasztalatom, hogy a nagytöbbség kevés információval rendelkezik róla. Lássuk a tényeket!

Módosítás dátuma: 2014. június 25. szerda, 11:07
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 19
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később