Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Bemutatkozunk
: blankblankblankblankblank

Füstölgők társasága

A Füstölgők Társasága 1997. november 14-én alakult azzal a céllal, hogy tömörítse azokat a cigarettázókat, szivarozókat, pipázókat, tubákolókat, akik a dohányzás kultúráját, a kulturált dohányzást fontosnak tartják. A tagok között vannak nemdohányzók is, akik szimpátiával viseltetnek dohányzó tagjaink iránt.

Feladatunknak tartjuk, hogy a felnőtt lakosság közel egyharmadát kitevő dohányzó kisebbség érdekeit képviseljük. Elvünk, hogy a nemdohányzó többség igényeit toleranciával kezeljük, és irányunkba is ezt várjuk el.

A társaság olyan civil szerveződés, amely a társas együttlét alkalmait fontosnak tartja, hiszen jólesik beszélgetni, eszmét cserélni, vitatkozni, netán füstölögni.

A társas összejövetelek keretei azok a páholyok, amelyek jó néhány városban működnek, és reményeink szerint újabb helyeken is megalakulnak.

Társaságunk részt vett 1998-ban, 1999-ben a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A nyilvánosság előtti megszólalásban több alkalommal fejtette ki álláspontját, és ahol erre lehetőség volt, a törvény előkészítés parlamenti vitájában is felszólalt.

A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.

A Füstölgők Társasága 2014. május 27-én tartotta tisztségújító közgyűlését, ahol sor került a Választmány és a Felügyelő Bizottság tagjainak megválasztására.

 

A VÁLASZTMÁNY TAGJAI

Örökös tiszteletbeli elnök:

Jancsó Miklós (+)

 

Választmány tagjai:

elnök:

  • dr. Fodor Péter

tagok:

  • Borbáth András
  • Sáfár Ildikó
  • Seprődi Irén
  • Veres B. Zsuzsanna

A Felügyelő Bizottság tagjai:

  • Varga Kázmér - elnök
  • Bakonyi Rita
  • Szilágyi Erzsébet


A társaság Alapszabálya elérhető ide kattintva.

 

AddThis Social Bookmark Button

 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később