Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Olvasóink véleménye az új dohánytörvényről

 

Dr. Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár a 2012. január 1-én érvénybe lépett, a nemdohányzók védelméről szóló törvénnyel kapcsolatban a sajtó útján jelezte, hogy az új törvénnyel kapcsolatban szívesen fogad minden jobbító észrevételt. Éltünk a lehetőséggel, és észrevételeinkkel levélben megkerestük államtitkár urat. Államtitkár úr  válaszolt levelünkre, és örömmel olvastuk, hogy felveti benne a személyes egyeztetés lehetőségét, ezért kértük olvasóinkat, hogy a törvénnyel kapcsolatos véleményüket, meglátásaikat  küldjék el számunkra az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre. Az így érkezett véleményeket tesszük közzé ezen az oldalon.


AddThis Social Bookmark Button

 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később