patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Art Nouveau Café
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. június 28. hétfő, 15:55

artnouveau„Tiszteletben kell tartani az egymást"  – Nagy Attila, üzletvezető

 

A belvárosi kávézók kiváltsága, hogy hétvégén és hétköznapokon egyaránt pezsgő társadalmi életnek biztosítanak színteret. A Batthyányi Örökmécsestől csupán néhány utcasarokra található Art Nouveau a város egyik legszebb szecessziós stílusú épületében várja vendégeit.

A kényelmes fotelekkel berendezett, hat méteres belmagasságú kávézóban csak idén februárig volt elkülönített dohányzó rész, amíg az ÁNTSZ be nem tiltotta. Azóta csak az utcai asztaloknál és az udvarban lehet rágyújtani – vázolta fel az új helyzetet Nagy Attila üzletvezető. Az étteremvezető elmondása szerint az elválasztás korábbi formája nem okozott gondot az étterem nem dohányzó vendégei számára, s a hatóság rendelkezésének most a füstölgők látták kárát, február óta érezhetően megcsappant a vendégforgalom.

Nagy Attila a döntést hirtelen jöttnek és drasztikusnak tartja, s elmondása szerint egyáltalán nem számított rá, hogy az ÁNTSZ elégtelennek tartja a két részleg elválasztását. Az étteremvezető különösen az törzsvendégek elmaradását sajnálja, akik pihenésre és az üzleti találkozások lebonyolítására egyaránt igénybe vették az étterem szolgáltatásait. Nagy Attila kérdésünkre válaszolva elmondta: már februárban százezres nagyságrenddel estek vissza a bevételei.

Az étteremvezető – aki mellesleg nem dohányzik – leszögezte, hogy toleranciát kellene tanúsítaniuk mind a dohányzóknak, mind pedig a nem dohányzóknak, hiszen csak ez lehet a „békés egymás mellett élés” hosszú távú garanciája.

 

Elérhetőség:

Art Nouveau Café

1054 Budapest, Honvéd u. 3.

http://www.artnouveaucafe.hu/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. június 28. hétfő, 16:00
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később