Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Sir Brian Lovagi Étterem
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. június 23. szerda, 16:41

sirbrian„Toleránsnak kell lenni egymással szemben. Én tudom, mert én nem dohányzom, de ez egy munkahely, én választottam”
– Kovács Árpád üzletvezető, Sir Brian Lovagi Étterem

Felkerestük a lovagkor hangulatát idéző Sir Brian Éttermet, ahol szintén szívesen fogadtak minket. Kovács Árpáddal, az étterem üzletvezetőjével beszélgettünk.

Talán nem csak a törvény szigora miatt, hanem lovagiasságból is biztosítanak olyan helyet nem dohányzó vendégeiknek, akik füst nélkül élvezhetik a finomabbnál finomabb és nagyobbnál nagyobb adagokban felszolgált ételeket.

A törvény esetleges szigorítása Kovács úr szerint is rosszul érintené a magyar vendéglátókat. „Meg lehet ezt oldani. Toleránsnak kell lenni egymással szemben. Én tudom, mert én nem dohányzom, de ez egy munkahely, én választottam” – indokolta álláspontját beszélgetőpartnerünk.

 

Elérhetőség:

Sir Brian Lovagi Étterem

1138 Budapest, Váci út 178.

http://www.sirbrian.hu

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később