patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Online petíció az éttermi dohányzásért PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. augusztus 31. szerda, 11:11

scan10070Anthony Worrall Thompson angliai sztár séf az éttermekre és pubokra vonatkozó dohányzási tilalom ellenzőjeként úgy döntött, hogy online petícióval tiltakozik a törvények ellen.

Az angol televíziós műsorokban gyakran feltűnő séf, Anthony Worrall Thompson maga is egy pub tulajdonosa. A dohányzási tilalmat ellenzi: véleménye szerint jól szellőző helyiségek biztosításával kulturálttá lehetne tenni a dohányzást a vendéglátóhelyeken, melyek atmoszférájához hozzá tartozik a cigarettázás.

„A puboknak és kluboknak meg kell adni a lehetőséget arra, hogy megfelelő dohányzó szobákat alakíthassanak ki. Rengeteg pub megy csődbe a dohányzási tilalom miatt.” - mondja Worrall Thompson.

A séf online petíciójában arra kéri a kormányt, hogy vizsgálja felül a dohányzási tilalom vállalkozásokra gyakorolt hatását. A kampány támogatói szerint a dohányzási tilalom rossz hatással van a közösségi életre, mivel sokan döntenek úgy miatta, hogy esténként inkább otthon maradnak ahelyett, hogy egy nemdohányzó bárt keresnének fel.

Forrás: thegrocer.co.uk

Kép: swiscooking.webs.com

AddThis Social Bookmark Button

 

Hozzászólások  

 
0 #1 2012-06-04 19:26
Nem dohányzom! De most,hogy a dohányzókat kitiltották a vendéglátó helyekről és beengették helyettük a kutyákkat,éppen logikus lépésnek nem mondható. Mert lássuk be,mennyire etikátlan állatólban dohányozni......?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később