Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Csökken a cigaretta ára Ausztriában
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. október 16. csütörtök, 17:02

tabakKét népszerű cigarettamárka termékéhez juthatnak hozzá olcsóbban a fogyasztók Ausztriában. A kiváltó ok a dohányadó körüli harc.

A csökkenés az egyik márkánál 20, a másiknál 10 eurocentet jelent, de leginkább az az érdekes, hogy olyan termék ára csökken, amelyik általában mindenhol folyamatosan drágul. Az árcsökkentés miatt a trafikosok fel vannak háborodva, mert náluk kevesebb marad az árból. Az egyik legnagyobb dohánygyár külön lobbi-részleggel harcol a dohányadó csökkentéséért. Azt azonban tagadják, hogy a mostani árcsökkenés is ennek a „harcnak” a része lenne, csupán az egyik márkájuk piaci részesedése csökkent és így próbálnak ezen segíteni.

Forrás: http://diepresse.com/home/wirtschaft/economist/kordiconomy/3872906/Nervengift-fur-den-Finanzminister

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. október 16. csütörtök, 17:10
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később