Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Pécsett is sok a csempészcigi
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. szeptember 26. péntek, 17:15

coopA British American Tobacco (BAT) pécsi dohánygyárának információi szerint, Pécsett minden negyedik dohányos csempészcigarettát szív.

A készcigaretta mellett, a vágott dohányt kedvelők 10%-a is a „fekete” árut preferálja. Az elmúlt öt évben egyre rosszabbá vált a helyzet, de a BAT szerint az év végére megállhat a negatív tendencia. Tóth Attila, a BAT vállalati és szabályozási ügyekért felelős vezetője szerint a teljes hazai dohányfogyasztás 14-15 százalékát teszik ki a csempészáruk. Ez a költségvetésnek többmilliárdos adóhiányt eredményez. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal nagy erőket mozgósít a feketekereskedelem visszaszorításának érdekében, aminek eredménye az idei évben kezd beérni. Ennek fényében bíznak abban, hogy jövőre visszaesik a csempészcigik aránya.

Forrás: http://www.pecsma.hu/pecs-aktual/minden-negyedik-cigi-csempeszaru-pecsen/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 26. péntek, 17:18
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később