patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Turistákkal csempészett cigit
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. szeptember 18. csütörtök, 15:15

csempesz_5Hamar véget ért egy Romániából Angliába tartó kisbusz útja, amikor az igricei pihenőnél lebukott a csempészett cigarettával.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az igricei pihenőnél igazoltattak egy román turistákat szállító kisbuszt és az egyiküknek feltűnt, hogy a jármű hátulja furcsán kong. Kipakoltatták a csomagokat, majd szétbontották a mikrobusz oldalát. A szigetelés helyére 39 karton magyar adójegy nélküli cigaretta volt elrejtve. A 37 éves román férfi azonnal elismerte, hogy ő rejtette el a csempészcigarettákat. Ellene költségvetési csalás miatt indítanak eljárást a pénzügyi nyomozók. A turistákat Miskolcra szállították, ahol megvárhatták a másik buszt, ami továbbszállította őket.

Forrás: http://minap.hu//cikkek/39-karton-cigarettaval-szivatta-meg-turistakat

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 22. hétfő, 09:43
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később