Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Egyre többen gyűjtik a csikket Magyarországon
: starstarstarstarstar
Írta: Füstölgők   
2014. szeptember 11. csütörtök, 15:27

csikk_brigad2013-ban indult a Terracycle és a Philip Morris Magyarország Kft. közös cigarettacsikk-újrahasznosító programja, a Csikk Brigád. Mi történt azóta?

A program keretén belül országszerte több mint 2 millió csikket gyűjtöttek össze, amelyből műanyag raklapok, öntözőkannák és számos további termék készül. A program egyre népszerűbb Magyarországon, már több mint száz vállalat, szórakozó- és vendéglátóhely csatlakozott. A Terracycle legközelebb szeptember 13-án 17 órakor, az Ötvenhatosok terén tart csikkgyűjtő akciót, amelyhez bárki csatlakozhat.

Forrás: TerraCycle Magyarország Kft.

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 11. csütörtök, 15:29
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később