Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kevesebbet dohányzunk, legalábbis legálisan
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. május 23. péntek, 12:52

csikk

Idén márciusban 568 millió szál cigaretta fogyott, ez 300 millió szállal kevesebb, mint tavaly.

Negyedévet nézve 800 millió szállal szívtunk kevesebbet tavalyhoz képest, idén az első negyedévben 1,5 milliárd szál cigaretta fogyott. 2013-ban volt a negatív csúcs, amikor összesen 9,3 milliárd szál cigi került eladásra, nagy eséllyel ez a rekord idén megdőlhet. Több faluban továbbra sincs nyertes trafikpályázat, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. ezeknek a falvaknak az ellátását igyekszik megoldani. Június 10-ig van lehetőség immáron az ötödik trafikpályázat leadására, jelen esetben összesen 89 koncesszióra lehet pályázni.

Forrás: http://www.vg.hu/vallalatok/kereskedelem/kozel-egymilliard-szallal-kevesebb-cigit-szivtak-a-magyarok-legalisan-427777

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. május 23. péntek, 13:01
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később