Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Változhat a trafiktörvény
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. január 10. péntek, 17:23

trafik

Enyhül a trafiktörvény, a jövőben kívülről is be lehet majd látni a dohányboltok kirakatán. Ezzel próbálják kivédeni a sorozatos rablásokat.

2013 júliusa óta több mint 50 trafiktámadás volt, aminek egyik fő okaként az átláthatatlan fóliát jelölték meg. Egy rablás, támadás esetén akár órákig is veszélyben lehetnek az eladók, senki nem lát be. A jogalkotók azon dolgoznak, hogy biztosítva legyen a külső belátás, de a kiskorúak továbbra sem nyerhetnek betekintést. Hamarosan elkészülhet a módosítás.

Forrás: http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/modosulhat-a-trafiktorveny-1204117

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. január 10. péntek, 17:26
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később