vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kiskapu a járdaszegély mellett
: blankblankblankblankblank
Írta: S. Takács Zsuzsanna   
2011. november 10. csütörtök, 14:44

bkv_ellenorA közterület-felügyelők társaságában dohányzó ellenőr esete...

Megélünk a jég hátán is, hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy minden törvényt ki lehet játszani, élelmesnek kell lenni és „ügyesnek”... Hányszor hallunk ilyesmit magunk körül! Pedig nem kellene így gondolkodnunk. Joggal háborodnak fel az emberek például akkor, ha kiderül, hogy a kiskapu a járdaszegélytől csak két méterre van, és még az ellenőrt sem érdekli, hogy zavarja-e valmelyik megállóban várakozó utast a dohányfüst.

 

Már lassan egy hete terjed az a bizonyos videó az interneten, amelyen közterület-felügyelők társaságában dohányzik egy BKV megállóban az ellenőr. Mert azon a ponton nem tiltja a szabályozás...- magyarázza a Fővárosi Közterület-felügyelet. Hibás a törvény, használjuk ki? Inkább figyeljünk oda jobban egymásra! Nem kell valaminek tilosnak lennie és következményekkel járnia ahhoz, hogy helytelen legyen...

 

Kép forrása: hirado.hu
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 10. csütörtök, 14:46
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később