Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Németország: A Baden-Württembergi kiskocsmákban már szabad a füstölgés PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Administrator   
2008. szeptember 12. péntek, 01:23

Badische Zeitung, 2008. szeptember 9.

A Baden-Württembergi CDU-FDP koalíció vezetői arról állapodtak meg 2008. szeptember 8-án, hogy a kisebb kocsmákban nem fogják tovább tiltani a dohányzást.

 

Az értesülést Ulrich Noll, az FDP parlamenti frakcióvezetője is megerősítette. Már szeptember 9-én bemutatták az új törvénytervezetet a kormányon lévő pártok parlamenti frakcióinak, és várhatóan el is fogják fogadni. Így a Baden-Württembergi kiskocsmák dohányzó kocsmákként működhetnek, ha 75 négyzetméternél kevesebb alapterület áll a rendelkezésükre.

Ezek a vendéglátóipari egységek nem kínálhatnak helyben készült ételeket, és csak felnőtt vendégeket fogadhatnak. Ezen kívül azt is jól látható módon kell jelezniük, hogy a dohányzás megengedett. A koalíció így reagált a német szövetségi alkotmánybíróság döntésére.

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később