vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Jelentősen drágult a cigaretta Egyiptomban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. július 08. kedd, 13:04

egyiptomEgy vasárnap elfogadott kormányhatározat alapján átlagosan 50 százalékkal emelkedett a cigi ára az észak-afrikai országban.

 

 

A hétfőn életbe lépő rendelet egy már előre bejelentett megszorító intézkedés része. A hét elejétől kezdve a cigarettákat terhelő adók közel 50%-al növekedtek, míg a sört és egyéb szeszes italokat terhelő adókat 150, illetve 200%-al emelték meg. A helyi cigaretták ára így körülbelül 8,5 egyiptomi font (270 Ft) (), a prémium, nyugati márkák ára pedig 20 egyiptomi font (650 Ft) () körül alakul. Érdekesség, hogy a tavaly megbuktatott Mohamed Murszi elnök 2012-ben ugyan már elrendelte a dohánytermékek és alkoholok árának növelését, de a lakosság elégedetlenségétől tartva hatályon kívül helyezte a tervezetet.

 

Forrás: metropol.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. július 08. kedd, 13:21
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később