vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
A trafikosok nem tudják, hogy mivel kell majd számolniuk PDF Nyomtatás E-mail
: starstarstarstarstar
Írta: Füstölgők   
2013. május 09. csütörtök, 14:32

penztargepMég várat magára a 300 ezer pénztárgép kötelező cseréje az egész országban.

Az új berendezések a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal lesznek összekötve, ám az új eszközök mintapéldányainak jóváhagyása még csak mostanában kezdődött el, így még nincs a piacon olyan gép, amely megfelelne az új törvényi szabálynak.

Ez a fennakadás a július elején nyitó nemzeti dohányboltok üzemeltetőit is érinti, akiknek nem csak a NAV felé kell online adatokkal szolgálniuk, hanem a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit (NDN) Zrt. számára is.

A pályázat alapján a nyertes trafikosoknak olyan pénztárgéprendszert kell működtetniük, amely napi készletnyilvántartást vezet, és a forgalmi adatokat online továbbítja az NDN felé. A problémára egyelőre nincs jó megoldás.

A trafikosok egyik lehetősége például az, ha szokványos pénztárgéphez számítógépet kapcsolnak, illetve internet-előfizetést és egy szoftvert csatolnak össze, mely elvégzi a készletnyilvántartást, illetve a kötelező adatszolgáltatást is végrehajtja az NDN Zrt. felé.

 

Forrás:

http://www.mon.hu/komoly-fejtores-a-trafikosoknak/2262778?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mon%2Forszagos+%28Magyar+Online+Orsz%C3%A1gos%29

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. május 09. csütörtök, 15:19
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később