vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Eltűntek a dohányreklámok Ukrajnában PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. szeptember 21. péntek, 11:46

UK_hamutartoVasárnap óta már sehol nem láthatunk, hallhatunk cigarettával kapcsolatos reklámokat Ukrajnában.

Szeptember 16-án életbe lépett ugyanis az a tavaly elfogadott jogszabály, amely teljes körűen megtiltja a dohányáruk és cigarettamárkák reklámozását.

Mostantól sem utcai plakátokon, sem a televízióban, rádióban, nyomtatott sajtóban illetve egyéb kiadványokban, sem pedig az elektronikus médiában nem jelenhet meg semmiféle dohányreklám.

Tilos a dohányáruk forgalmát promóciós akciókkal növelni, és az olyan szponzori tevékenység sem engedélyezett, amely népszerű kulturális, szórakoztató illetve sport rendezvényeken, vagy akár a rádióban, televízióban bármilyen dohánytermék, márkanév, gyártó vagy akár a forgalmazó, importőr nevét feltünteti.

Az egy évvel ezelőtt megszavazott új jogszabályt az ukrán elnök már idén márciusban jóváhagyta, így a gyártók igazán nem panaszkodhatnak, volt idejük felkészülni a változásokra.

 

Hír és kép forrása:  http://www.kyivpost.com/content/ukraine/law-banning-cigarette-advertising-came-into-force-in-ukraine-313055.html 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 21. péntek, 11:51
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később