patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Ausztrália: Máris támadják a cigaretta-újdonságot PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. szeptember 17. hétfő, 15:22

mentol_kapszulas_cigiA dohánypiac egyik új szereplője az a cigaretta, amelynek filterében egy apró kapszulát rejtenek el.

Kisebb nyomás hatására azonban szétpattan, és különleges ízt bocsát ki. Ráadásul a többféle ízesítésű termékeket modern, szinte futurisztikus csomagolásba rejtik, ami a kellemes íz hatás mellett tovább fokozza a márka vonzerejét - a felmérések szerint - főleg a fiatal, kezdő dohányosok számára.

 

Kevéssé meglepő módon erre a hatóságok is hamar felfigyeltek, és máris azon gondolkodnak, hogyan tartsák az új terméket a fiataloktól minél távolabb, illetve tegyék mielőbb „láthatatlanná”. A speciális dohányboltok ugyanis egy különleges engedély alapján egészen 2015-ig kiállíthatják a készleten tartott termékeket, és így az egyedi tervezés keltette varázs egészen addig bizony hatni tud. A prevenciós ügyekkel megbízott miniszter azonban nem akar még 3 évig várni, és azonnali lépéseket sürget. „Változtassuk meg a szabályokat, és a fiatalok érdekében tiltsuk meg minél előbb, hogy a szakboltok mutogassák a kapszulás cigarettákat!”

 

Forrás:  http://www.abc.net.au/news/2012-09-11/sa-tackles-menthol-capsule-cigarettes/4254490
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 17. hétfő, 15:24
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később