vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kalifornia: Az e-cigit is kitiltották PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. szeptember 11. kedd, 13:26

e-tsemA Kalifornia déli részén fekvő Riverside County, több mint 2 millió lakosával igen jelentős közigazgatási terület, így cseppet sem elhanyagolható a legutóbbi önkormányzati döntés hatása.

A napokban úgy határoztak ugyanis, hogy a hagyományos cigarettákhoz hasonlóan az e-cigiket is kitiltják az összes megyei tulajdonú vagy fenntartású épületből.

 

A cigarettázók már évek óta csak az épületek előtt gyújthatnak rá, mostantól azonban - a másodlagos nikotinveszély miatt - az e-cigik is azonos elbírálás alá esnek. Valójában a szakértők szerint ez inkább óvintézkedés, mivel egyelőre csak keveset tudnak az e-cigik hosszú távú hatásairól. Azonban a nikotin mechanizmusát elég jól ismerik ahhoz, hogy ne engedélyezzék korlátozás nélkül olyan helyeken, ahol ezzel másokat veszélyeztethet.

Így hiába szokott át valaki e-cigire - tapintatból, divatból vagy akár egyéb szempontot követve - most ugyanúgy ki kell sétálnia a közel húszezer négyzetkilométernyi megye minden egyes középület jellegű intézményéből, mint a hagyományos cigaretta-fogyasztóinak. Biztos, ami biztos.

 

Forrás:

http://losangeles.cbslocal.com/2012/08/29/electronic-cigarettes-banned-inside-rivco-buildings/ 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 11. kedd, 14:03
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később