Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Különleges összefogás Indiában PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. augusztus 03. péntek, 10:52

Indiai_faluA mai világban, ahol tiltásokkal, rendeletekkel és oktatóprogramokkal próbálják leszorítani a dohányosok számát, igazi üde színfoltként hat, amivel Észak-Indiában, Újdelhi közelében 30 falu próbálkozik.

Az egyik település vezetőjének javaslata alapján, amit minden falu egyhangúan elfogadott és támogatott, hamarosan a falvak egyikében sem kapható majd cigaretta, sem egyéb dohányáru. „Mindegyik falu minden egyes lakója egyetértett az új szabállyal, és senkit nem kényszerítetünk.” – mondja büszkén az ötlet kiagyalója, Sukhveer Singh.

A kezdeményezés a fő erénye pont az, hogy itt se tiltásról, sőt még országos programról sincs szó, egyszerűen csak emberi összefogás eredménye. A megegyezés és a végrehajtás egyelőre csak helyben érvényes és nem is hivatalos, így az esetleges szabályszegőkre nem szabhatnak ki büntetést. A megegyezés szerint a 30 falu természetesen azonos napon fogja kezdeni a teljesen dohánymentes életet.

 

Forrás:  http://tobaccoreporter.com/home.php?id=498&art=6099

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. augusztus 03. péntek, 10:54
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később