Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
A sanghaji lakosok támogatnák a dohányzás tilalmáról szóló törvényt PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. június 13. szerda, 13:02

SHanghaiEgy most kiadott jelentés szerint az ázsiai város lakosságának 80%-a dohányzási tilalmat vezetne be olyan nyilvános helyeken, mint étterem, szórakozóhely vagy internetkávézó. A városvezetés az év végén módosítja a szabályt.

A dohányzásellenes világnap alkalmából készített felmérésben a lakosokat igényeikről és ismereteikről kérdezték a témához kapcsolódóan. A 15 ezer válaszadó 60%-a egyetértett a dohányzás káros hatásaira figyelmeztető üzenetek és képek elhelyezésével a cigaretták csomagolásán. 54% ellenezte, hogy a dohánycégek jótékonysági programokat szponzoráljanak. A lakosok több mint fele azt is tudja, hogy a szobában lévő porszemcséket elsősorban a dohányfüst okozza.

A városvezetés tervezi a már életben lévő szabály módosítását, amely egyértelműen kijelölné a dohányzó helyeket köztereken és közösségi területeken. Továbbá a törvény be nem tartása miatt is hatékonyabban fognak fellépni, több alkalommal fognak bírságot kiszabni.

 

Forrás: galamus.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. június 13. szerda, 13:05
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később