Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
A sofőrök még mindig ellenállnak PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. május 11. péntek, 13:52

car_SMokerBár rendkívül sikeresnek mondható az éppen 5 évvel ezelőtt bevezetett széleskörű füstmentesség, Észak-Írországban a mai napig található a lakosok körében olyan csoport, amelyik nem tudja elfogadni az „új” szabályozást és a tiltás ellenére rendszeresen rágyújt munka közben.

Országos felmérések szerint a munkához használt gépjárművekben, például taxikban, autóbuszokon, furgonokban, teherautókon a sofőrök hajlamosak áthágni a munkahelyi dohányzást (zárt térben) tiltó általános rendeletet, és az utóbbi 2 év folyamán az észlelt esetek száma megközelítette a kétezret.

A valóságban ez a szám nyilván jóval magasabb, ami némiképp a rendelet életidegen mivoltára utal. Ez már csak azért is elgondolkodtató, mert a 2007 óta eltelt időszakban a vendéglátóhelyek 98 százaléka valóban füstmentessé vált, és általánosságban elmondható, hogy az korlátozásokat a lakosság maximálisan betartja. A tervek szerint külön felhívásban emlékeztetik a sofőröket a rájuk is vonatkozó szabályokra, és akit ennek ellenére a volán mögött dohányzáson kapnak, kíméletlenül 50 fontra büntetnek.  

 

Forrás: http://www.banbridgeleader.co.uk/news/local/work-drivers-still-flouting-smoking-laws-1-3794049
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. május 11. péntek, 13:54
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később