patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Az MVK Zrt-nél minden rendben PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. március 08. csütörtök, 12:52

felhivasMiskolcon 1999 óta tilos a közösségi közlekedési járműveken való dohányzás- mind a forgalmi személyzet, mind az utazóközönség számára, bár a járművezetők a fordulók közötti állásidőben dohányozhatnak.

Minden irányító végállomáson egyértelműen, és a törvény szabályainak megfelelően vannak kijelölve a dohányzó helyek. A külső végállomásokon nincs ilyen, mivel itt jellemzően csak 1-2 percet tartózkodik a jármű, ami csak az utascserére elegendő, dohányzásra nem. Azonban előfordulhat, hogy ennél hosszabb a megállási idő, ilyenkor van lehetősége dohányozni a járművezetőnek, de minden esetben a törvényi szabályok betartásával: a megálló területétől legalább 5 méterre el kell távolodnia, s ha ott más tilalom nem áll fenn, rágyújthat. Ebben az esetben természetesen a jármű vezetőfülkéjét szabályszerűen le kell zárnia, és a járművet elindulás ellen rögzítenie kell.

 

Forrás: http://www.boon.hu/szivas-allasidoben-fustolhetnek-a-vezetok/1923348

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. március 08. csütörtök, 12:55
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később