patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Honolulu az enyhítésre szavaz PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. február 21. kedd, 18:08

HonoluluElsöprő fölénnyel az 5 éve bevezetett dohányzást korlátozó rendelet enyhítésére szavazott a helyi kormányzat kulcsfontosságú bizottsága.

Az 10-1 arányban támogatott új tervezet ismét engedélyezné a dohányzást a sörözőkben, bárokban és éjjeli klubokban. Ezzel megszűnne a rengeteg panasz, hiszen a kényszerből kint ácsorgó dohányosok jelentős mértékben zavarják a környék éjjeli nyugalmát. Az elmúlt évek jelentős csökkenése után ismét növekedhetne a bárokban a fogyasztás, és jóval több ázsiai turista is emelné a forgalmat, hiszen például a kínaiak 30 százaléka erős dohányos. Számos hely ráadásul be sem tartotta a rendeletet, ellenőrzés pedig alig létezik. Természetesen az új elképzelés is tartalmaz némi megkötést: csak a szeszesitalokat forgalmazó helyekre vonatkozna, füstmentes helyiséget is biztosítani kell, és a megfelelő tiltó, illetve dohányzást engedélyező táblákat jól láthatóan ki kell függeszteni. Ha a módosítást a helyi szenátus is megszavazza, a fogyasztók szabadabban hódolhatnának szenvedélyüknek, a helyi lakosok pedig végre nyugalmat találnának.

 

Forrás:

http://www.khon2.com/news/local/story/Committee-votes-to-reverse-smoking-ban/x_ZRcTuV1UGFUr1khi47Gw.cspx

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. február 21. kedd, 18:10
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később