vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
A színházakra is lesújt az új törvény PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. február 16. csütörtök, 19:23

szinhazA januárban életbe lépett nemdohányzók védelme érdekében hozott jogszabály a színdarabokban is megtiltja a dohányzást. A Tisztiorvosi Szolgálat azzal érvelt, hogy ha a darabban valakit leszúrnak, azt is csak színházi kellékkel utánozzák.

Dr. Szabó Enikő helyettes országos tisztifőorvos szerint az elektromos cigaretta lehetne a megoldás a problémára, ugyanis ha valaki áprilistól dohányzik a színpadon, ő is és a színház is büntetést kaphat.

Sok színész nem örül a változtatásnak. A Győri Nemzeti Színháznak nincs pénze elektromos szivarra, így a kellések egy sajátos technikával maguk oldották meg a feladatot. Maszlai István színművész szerint azonban ez inkább egy tengeri uborkára hasonlít, mint szivarra.

 

Forrás: RTL Klub - Híradó

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. február 16. csütörtök, 19:24
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később