vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Füstölögnek az indiai filmesek PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. február 03. péntek, 17:01

clapboardAz indiai „Bollywood” filmstúdióiban nagy a felzúdulás. A filmes cenzúrabizottság azt követeli az alkotóktól, hogy minden dohányzást népszerűsítő jelenet után illesszenek filmjükbe egy villogó cigaretta-ellenes feliratot.

A filmipar azonnal pánikszerűen reagált. A rendezők alkotói szabadságukat féltik, véleményük szerint a rendelkezés művészileg tönkreteszi az egyes alkotásokat. A bizottság azonnal magyarázkodni kezdett. „Természetesen nem azt kérjük, hogy minden cigarettázó jelenet alatt villogjon a figyelmeztető felirat. Csak azt szeretnénk elérni, hogy ne népszerűsítsék a dohányzást! Azokban az esetekben tesszük kötelezővé a figyelmeztető feliratot, ha egy szereplő különösebb ok vagy indok nélkül dohányzik a filmvásznon, vagy akár arra buzdítja a nézőket. A filmtörvény alapján csak kötelességünket teljesítjük.”

 

Forrás: http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2012-01-29/mumbai/30675760_1_anti-smoking-message-film-maker-warning-scroll
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. február 03. péntek, 17:06
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később