patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Megrendeljük, de ki kézbesíti? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. január 16. hétfő, 18:23
csomagkuldesSem hagyományos, sem sodrós cigarettát, sőt füstmentes dohánytermékeket sem kézbesíthet hagyományos levélben vagy csomagban, magánszemélyek részére az amerikai postahivatal.

A U.S. Postal Service a 2010-ben bevezetett szigorú szabályozás óta kizárólag hivatalos engedéllyel rendelkező boltok számára kézbesíthet legális dohányárut, illetve kis kiszerelésben teszt-csomagokat. Ugyanakkor a pipa és a szivar kivétel. Újdonság a postai szolgáltatásban, hogy míg eddig csak értesítés után, a postán lehetett a csomagot felvenni, mostantól a boltban is átvehetők a küldemények.

Bár a futárszolgálatokra a fent említett rendelkezés nem vonatkozik, ezek a cégek önkéntesen lemondtak a dohányáru fogyasztási célra történő szállításáról.

 

Forrás: tobaccolawblog.com
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. január 16. hétfő, 18:25
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később