vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
A stadionok után füstmentes városok? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 03. csütörtök, 15:13

focilabdaA 2012-es lengyel-ukrán rendezésű Európa-bajnokság fogadó városaiban nem csak a stadionokat, hanem a szurkolók és a sportolók teljes környezetét szeretné cigarettamentes övezetté nyilvánítani az UEFA.

A Labdarúgó Szövetség nemrég nyilvánosságra hozott, dohányzási tilalomra vonatkozó döntése nem kizárólag a mérkőzéseknek helyet adó stadionokban lépne érvénybe. Az UEFA célja, hogy füstmentes tömegközlekedést, éttermeket és szórakozó helyeket biztosítson minden látogatónak.

 

„A labdarúgás és a sport a teljesítményről és az egészségről szól, a dohányzás az ellenkezőjéről. A kettő nem összeegyeztethető.”- nyilatkozta Androulla Vassiliou, az Európai Bizottság sportért felelős tagja.

Az UEFA honlapján feltüntetett hivatalos indoklás szerint a labdarúgás révén kívánják felhívni a figyelmet a dohányzás okozta egészségügyi problémákra.

 

Forrás: http://rt.com/sport/football/euro-2012-smoking-ban-329/ 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 03. csütörtök, 15:14
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később