patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Eltörölnék a dohányzási tilalom alóli mentességet St. Louis-ban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. szeptember 22. csütörtök, 13:40

St_LouisClaytonban a dohányzási tilalom alóli felmentés teljes eltörlését indítványozta a St. Louis megyei bár- és étterem tulajdonosok egy csoportja. Indoklásuk szerint a dohányzási lehetőséget élvező helyek jobban vonzzák a vendégeket, ami miatt a tilalom betartása számukra veszteséggel jár.

 

 

Jelenleg 145 bár, étterem és szórakozóhely található St. Louis-ban, amelyekre nem vonatkozik a dohányzási tilalom. Ezeket az ígéretek szerint 2016-ig, fokozatosan kívánja nemdohányzóvá nyilvánítani a Megyei Tanács.

A nemdohányzó vendéglátóhelyek tulajdonosainak egy csoportja ezt az időpontot kívánta előbbre hozni, 2012-ig megszüntetve minden dohányzási lehetőséget. A Tanács elnöke, Steve Stenger szerint ez túl gyors változás lenne:

„Hátra kellene lépnünk egyet és észrevenni, hogy a jelenlegi dohányzási törvény is csak alig kilenc hónapja van érvényben. Nem kellene semmit sem elkapkodnunk, előbb a kerületek hozzájárulására lenne szükség.”- nyilatkozta Stenger.

 

Forrás: http://www.stltoday.com/news/local/metro/article_ababeaef-313f-51ff-85b5-433d14bacd63.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 22. csütörtök, 13:42
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később