vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Elkülönített helyiségektől a teljes tilalom felé PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. szeptember 08. csütörtök, 10:21

Praga_restaurantCsehországban 2010 júliusában lépett életbe az a törvény, amely szerint az éttermek, bárok és vendéglátóhelyek kötelesek megfelelően elszeparált, jól szellőző dohányzóhelyiségek kialakítására. Az Egészségügyi Minisztérium ennek ellenére teljes tilalom bevezetését tervezi.

 

Alig több mint egy évvel ezelőtt vált kötelezővé Csehországban az éttermi dohányzó helyiségek kialakítása, amelynek a Szálloda- és Vendéglátóipari Szövetség tagjainak háromnegyed része már eleget is tett. Az új, dohányzásra kijelölt helyek azonban hamarosan feleslegessé válhatnak, ugyanis az egészségügyi miniszter nemrég kijelentette, hogy teljes dohányzási tilalmat készülnek bevezetni minden vendéglátóhelyen. A javaslat várhatóan ősszel kerül majd a parlament elé.

 

Forrás: http://www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/teljes-dohanyzasi-tilalmat-javasolnak-357226
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 08. csütörtök, 10:25
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később