Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Vége a kedvezményes dohányzásnak PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. augusztus 27. péntek, 12:16
Raul Castro kormánya megszünteti a kedvezményes dohányzást Kubában - Forrás: flickr.com - Trinidad-News.comRaul Castro kormánya úgy döntött, megszünteti Kubában az idősebbek dohányvásárlási támogatását.

Kubában az 55 év felettiek dohánykuponok formájában kaptak „segítséget”  az államtól, melyek felhasználásával egy doboz cigaretta áráért 4 doboznyit kaptak az üzletekben. A jelenségből a nem dohányzók is profitáltak, hiszen kuponjaikat továbbadták dohányzó társaiknak, és így némi nyugdíj-kiegészítés állt a házhoz.

A havannai kormány döntése értelmében ennek vége. Az indoklásban egyetlen egészségügyi ok sem szerepel, csupán költségcsökkentő lépésként beszélnek az államilag támogatott füstölgés megszüntetéséről.

Forrás: napi.hu

 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 27. péntek, 12:34
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később