patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Szeptembertől 30 ezer PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. augusztus 06. péntek, 16:26

dohányzási tilalom az aluljárókbanTegnap lépett érvénybe az a rendelet, ami megtiltja a dohányzást 72 budapesti aluljáróban. A tiltó táblák és a csikktartók kihelyezésre kerültek, az új szabály azonban még sok dohányos figyelmét elkerüli. Csak szeptembertől büntetnek.

 

Augusztusra türelmi időt hirdetett Szabó Mihály, a Fővárosi Közterület-felügyelet igazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján. A közterület-felügyelők és a rendőrök egyelőre csak figyelmeztetik a tilosban dohányzókat. A tiltó táblák mellett szórólapokkal is felhívják a figyelmet a legtöbb emberre újdonságként ható szabályra.

 

Az ellenőrzést az aluljárókban felszerelt 300 térfigyelő kamera segíti. A helyszíni bírság kiszabására mind a közterület-felügyelők, mind a rendőrök jogosultak, mértéke pedig kétezer és 30 ezer forint között lehet.

Forrás: hirextra.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 06. péntek, 16:29
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később