patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Vétó a kaliforniai parkokban való dohányzás tilalmára PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. május 17. hétfő, 09:00

schwarzeneggerArnold Schwarzenegger, Kalifornia republikánus kormányzója megvétózta azt a törvénykezést, amely véget vetett volna a nyugati parti állam parkjaiban való dohányzásnak.

 

A törvénytervezet benyújtója, Jenny Oropeza szenátor úgy érvelt, hogy a rendelkezés csökkentette volna az állam 278 parkjában felgyülemlő szemét mennyiségét, továbbá elejét vette volna a gyakori erdőtüzek kialakulásának. Schwarzenegger az állam szenátorainak elküldött levelében emlékeztetett, hogy a parkok és helyi önkormányzatok eseti jelleggel továbbra is megtilthatják a dohányzást, ezért nem látja szükségesnek az új, átfogó törvény bevezetését.

A rendelkezés nem lenne példa nélküli az Egyesült Államok területén, ugyanis számtalan parkban és strandon hoztak már helyi szinten törvényt a dohányzás korlátozására.

Forrás: HorticultureWeek

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később