Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Lassúsági verseny füsteregetőknek PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. április 29. csütörtök, 09:27

Lassúsági pipaszívó versenyt tartottak Zalaegerszegen. A Göcsej Kupa a Magyar Nemzeti Bajnokság első fordulója is volt, végeredmény kihirdetésével még meg kell várni a következő két verseny eredményét.

Egységesen három gramm dohány, két szál gyufa és öt perc állt a versenyzők rendelkezésére a pipa begyújtásához. Míg egy „rendes” pipázás időtartama 20-25 perc között alakul, a versenyzők itt arra koncentráltak, hogy minél tovább, akár órákig is életben tartsák a tüzet.

A verseny igénybe veszi a résztvevőket: képesnek kell lenniük órákig egy helyben maradni, a részletekre koncentrálni, és finom mozdulatokkal éppen kellő mértékben szítani a tüzet.

Most Zalaegerszegen megközelíteni sem sikerült a 3 és fél órás lassúsági pipaszívó világcsúcsot: a férfiak versenyében Trubacs Tivadar 1 óra 18 perces, míg a hölgyek között Eperjesiné Hevesi Anikó 1 óra két perces idejével bizonyult a leglassabbnak.

Forrás: ztv.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. április 29. csütörtök, 09:32
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később