Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Bajorországban visszavesznek PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Administrator   
2009. július 31. péntek, 01:35

Fellélegezhetnek a bajor dohányosok, miután a tartomány törvényhozása enyhítette a Németország-szerte legszigorúbbnak tartott dohányzási tilalmat.

 

Egy évvel ezelőtt a bajor parlament a legtöbb étteremben, bárban és szórakozóhelyen betiltotta a dohányzást. A mostani döntés a 75 négyzetméternél nem nagyobb, egy légterű helyeknek kedvez: ahol a hely szűke miatt nem megoldható az elkülönítés, ott mostantól szabad a füstölgés. A nagyobb helyeken a vezetőség döntéskörébe tartozik, hogy felajánl-e dohányzásra kijelölt helyiségeket.

A módosításra azért került sor, mert a korábbi szabályozás hátrányosan érintette az említett kategóriába sorolható vendéglátóhelyeket. Az új szabályozás hasonló lesz a többi német tartományban bevezetett rendszerhez.

A Füstölgők Társasága úgy véli, a magyar törvényhozás is hasonló visszakozásra kényszerülhet, ha a nemdohányzók védelméről szóló törvény megfelelő gazdasági és társadalmi hatáselemzés nélkül kerül módosításra.

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később