Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Párizsban hat bisztró zár be naponta PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Administrator   
2009. június 11. csütörtök, 01:33

Az éttermek, kávézók, bisztrók rendszeres látogatása hagyományosan hozzátartozott a párizsi életformához, a bisztrók voltak a köz és magánélet központjai. Ez az életforma azonban jelenleg gyökeres változásokon esik át a válságnak és a szigorú szabályzásnak köszönhetően.

 

A gazdasági krízis mellett a szigorú uniós szabályzásra is panaszkodnak a francia vendéglátósok. Ezen belül is a dohányzási tilalom okozza számukra a legtöbb gondot: mivel egyre kevesebb helyen lehet dohányozni, sokan inkább otthon maradnak. Az elmúlt két évben több mint húszezer bisztró zárta be kapuit, a még működő intézményekben pedig csökken a vendégek száma.

Forrás: Globusz.net

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később