vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Soho London Pub
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. június 23. szerda, 16:37

soho„Én azt gondolom, hogy dohányozni kulturáltan is lehet, erre kellene törekedni”
– Nemes Mihály üzletvezető, Soho London Pub

A Soho London az angol főváros legmozgalmasabb városrészének hangulatát hivatott idézni a Nagymező utcában. A három szintes szórakozóhelyen is szembenéztek a füstölögni vagy nem füstölögni kérdésével, nem is eredménytelenül. Nemes Mihály üzletvezetővel beszélgettünk.

Itt szembe kell nézni azzal, hogy míg egy étteremben könnyebben szabályozható a dohányzás, addig egy több ezer fő befogadására képes szórakozóhelyen szinte lehetetlen lenne betartatni egy tilalmat – az ilyen esetben az utcára siető dohányosok által keltett zaj következményeiről nem is beszélve. „Ahhoz, hogy működjön, az emberek gondolkodását kéne szabályozni, és azt nehezen lehet. Nálunk olyan légtechnika van, ami gyakorlatilag a nem dohányzók felől áramoltatja a levegőt a dohányos részek felé” – írja le a helyzetet az üzletvezető.

„Én azt gondolom, hogy dohányozni kulturáltan is lehet, erre kellene törekedni” – foglalt állást Nemes Mihály a törvényi szabályzás gondolatával szemben. „A problémát nem úgy kell megoldani, hogy mindenhonnan kiűzzük a dohányzást. Különösen egy olyan parlament esetében, ahol nagyon jól tudjuk, hogy a képviselők remekül dohányoznak a nemdohányzó helyiségekben.”

 

Elérhetőség:

Soho London Pub

1066 Budapest, Nagymező u. 31.

http://www.soholondon.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. június 23. szerda, 16:41
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később