vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kispipa Étterem
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. június 23. szerda, 16:34

kispipa„Mértékletességet ajánljunk a dohányosoknak, és mértékletesen hozzanak törvényeket is!”
– Aubel Ervin tulajdonos, Kispipa étterem

Aubel Ervin az Akácfa utcában található, kellemes hangulatú Kispipa Étterem tulajdonosa. Már az étterem neve miatt is különös lenne, ha ellenségesek lennének a dohányos vendégekkel szemben. Erről azonban szó sincs, fontosak számukra a füstölgő vendégek is, csakúgy, mint a nem dohányzók.

Noha az ügyfélkör jelentős részét a dohányzó vendégek jelentik, kellemes környezet és klubhelység várja a nem dohányzókat is. A jelenlegi törvény előírásai a tulajdonos szerint nem csak az étterem igényeinek, hanem az ügy társadalmi előrehaladottságának is megfelelnek. Éppen ezért ellenezné, ha betiltanák a dohányzást az éttermekben. „Nem lehet ilyen drasztikus módon belenyúlni ebbe a dologba. Kell, hogy előre haladjunk, de nem erőszakos módon” – szögezi le Aubel úr.

„Ráadásul megjósolom magának, hogy meg fogjuk érni, hogy ugyanolyan terjedelemben fognak foglalkozni a dohányzás előnyeivel, mint a hátrányaival. Olvastam már olyan egyoldalas cikket egy népszerű napilapban, ami a mértékletes dohányzás élettani előnyeiről szólt” – folytatja álláspontja magyarázatát a tulajdonos.

Aubel úr meg van győződve róla, hogy a jelenlegi helyzetet is figyelembe kell venni akkor, amikor a dohányzás szabályzásáról beszélünk. „Mértékletességet ajánljunk a dohányosoknak, és mértékletesen hozzanak törvényeket is! Semmiféle abszolút tiltást ne érvényesítsenek, mert egyrészt úgysem tartanák be, másrészt a mai helyzetet szemlélve a magyar társadalom még nem készült fel erre.”

Elérhetőség:

Kispipa Étterem

1072 Budapest, Akácfa u. 38.

http://www.kispipa.hu

AddThis Social Bookmark Button

 

Hozzászólások  

 
0 #2 2012-01-11 22:01
http://szolnoksagok.freeblog.hu/
Idézet
 
 
0 #1 2012-01-11 22:00
Én nem hiszem, hogy normális vagyok ~ lévén FÜSTÖLGÖK. /Lásd: http://szolnoksagok.freeblog.hu/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később