Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Elfogynak a legismertebb cigarettamárkák PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2015. november 23. hétfő, 16:49

csempeszA külföldi cigik többségét forgalmazó multik, az Imperial Tobacco és a Philip Morris, november 17-ig nem egyezett meg az állami Országos Dohányboltellátóval, amely kizárólagos jogot kapott a termékek nagykereskedelmére.

Marlboro, a Multifilter, a Philip Morris, a Benson & Hedges, a Golden Gate, a Symphonia, a Mustang, a Főnix, a West, a Gauloises, a Davidoff – ezek a márkák mind elfogyhatnak a dohányboltok polcairól. November elsejétől az Országos Dohányboltellátó egyedüliként szállíthat a trafikoknak cigarettát, azonban a piac jelentős részét lefedő két céggel, a Philip Morris-szal és az Imperial Tobacco-val a két hetes türelmi időszak alatt sem sikerült megegyezniük, így az ő termékeik nem kerülnek a dohányboltokba. Néhányan felkészültek, és „bespájzoltak” az említett márkákból, de többen arra panaszkodtak, hogy nem volt erre több millió forintjuk és már most kifogytak a Marlboróból és a Multifilterből. Hogy mikor, vagy hogyan oldódhat meg a kialakult helyzet azt egyelőre nem tudni, a dohánycégek kivárnak, ugyanis Brüsszelben is vizsgálják a magyar dohányellátó koncesszióját, és az Európai Bizottság akár fel is függesztheti az új rendszert.

Forrás: http://mno.hu/gazdasag/elfogynak-az-ismert-cigarettak-1315304

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2015. november 23. hétfő, 16:53
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később