vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Új csomagolások jönnek PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2015. október 09. péntek, 16:21

sokkolodobozAz Európai Bizottság 2015. október 9-én, pénteken elfogadta a dohánytermékek csomagolását érintő változtatásokat.

A változtatások értelmében a dobozokon lévő figyelmeztetésnek egy színes fényképet, a dohányzás káros hatásaira figyelmeztető szöveget és a dohányzásról való leszokással kapcsolatos információt kell tartalmaznia. A figyelmeztetésnek az elő- és hátlap felületének 65 százalékát le kell fednie. A változtatások 2016 májusától lépnek életbe.

Forrás: http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/valtozas_a_dohanytermekek_csomagolasat_illetoen_uj_figyelmeztetesek_a_cigarettas_dobozokon.604304.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2015. október 20. kedd, 09:40
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később