Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
50 milliós fogás Nyíregyházán PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. december 19. péntek, 14:15

csempesz_5Ipari mennyiségű vágott dohányt állítottak elő egy nyíregyházi illegális dohányüzemben.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy lakóházat és annak melléképületeit akarták átvizsgálni, amikor egy férfi megpróbálta bezárni előttük a kaput és menekülni kezdett. A NAV munkatársai hamar elfogták a férfit, majd átvizsgálták az épületeket, ahol  másfél tonnányi dohánylevelet, vágott dohányt és feldolgozáshoz, csomagoláshoz használt gépeket találtak. A lefoglalt illegális dohánymennyiség alapján, az „üzem” működtetői nagyságrendileg 20 millió forintos adóhiányt okoztak. További ellenőrzéseket végezve a nyomozók 60 ezer darab adózatlan cigarettát találtak egy kisteherautóban, majd további 50 millió forint értékű cigarettát foglaltak le. Az egyik autó csomagtartójában 113 millió forintra és 2000 euróra bukkantak a pénzügyőrök. Eddig egy ukrán férfi került előzetes letartóztatásba, de a banda összes tagjának elfogására nyomozás indult.

Forrás: http://www.hirado.hu/2014/12/17/bebukott-be-az-illegalis-dohanyuzem-nyiregyhazan/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. december 19. péntek, 14:19
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később