Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Fizess időben trafikos, vagy nem lesz cigi választék! PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. október 09. csütörtök, 15:58

huf_10_09Az utóbbi időkben bizonyos márkákat nem lehet a trafikokban kapni.

Ennek okáról faggatta a Világgazdaság Tóth Attilát, a BAT Pécsi Dohánygyár Kft vállalati és szabályozási ügyek vezetőjét. Az igazgató szerint nem szükséges minden távoli települést bőséges választékkal megszórni, hogy aztán ne fogyjon el a készlet, mert nem keresi senki a terméket. Másrészt gyakran előfordul az is, hogy a kereskedő nem fizet időben, így a gyártó visszatartja az árut a pénzügyek rendezéséig. Ugyanakkor azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a gyártók, nagykereskedők ritkítottak a kiszállás gyakoriságán a trafikok csökkenő forgalma miatt. A NAV adatai szerint 2012 nyarához képest ugyanis idén júliusban 600-700 millió szálas a visszaesés. 


Forrás: http://www.vg.hu/vallalatok/kereskedelem/ha-kesve-fizet-a-trafikos-eltunhetnek-a-kedvenc-markak-a-polcokrol-436809


AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. október 09. csütörtök, 16:02
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később