Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Gyerekágy alá rejtette a cigit, lebukott PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. október 03. péntek, 11:36

many_cigaretteA Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai több mint 1000 doboz csempészcigarettára bukkantak egy budapesti lakásban.

A lakás bérlője egy közúti ellenőrzés során bukott le 279 doboz zárjegynélküli cigivel a csomagtartójában. A rendőrök a férfit előállították és értesítették a NAV pénzügyőreit, akik a rendőrséggel közösen vizsgálták át a férfi albérletét.

A férfi még az akció előtt jelezte, hogy beteg gyermeke is a lakásban tartózkodik. A pénzügyőrök ezt tiszteletben tartva kutatták át a lakást. A gyanúsított körbevezette a NAV munkatársait, mindent megmutatott, kivéve a gyerekágyat. A pénzügyőrök óvatosan felemelték a matracot, ahol megtalálták a csempészcigarettákat. Később az is kiderült, hogy a férfi hazudott a gyerek állapotáról. A közel egymillió forint értékű, 1176 doboz csempészcigarettát és a szállítására használt személyautót lefoglalták. A budapesti férfi ellen jövedéki eljárást indítottak és költségvetési csalás bűntette miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Forrás: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/csodatevo-nav-osok-jartak-a-cigicsempesznel-2291343

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később