Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Németország: Népszavazást sürgetnek Bajorországban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Administrator   
2008. augusztus 28. csütörtök, 01:23

Gabriele Pauli, korábbi CSU politikus népszavazást sürget Bajorországban. „A polgárok szabadságjogait érintő kérdésben meg kell kérdezni a népet is” – mondta a Freie Wähler (Szabad Választók) jelöltje a sueddeutsche.de internetes magazinnak.

 

Példaként a bajorországi dohányzási tilalmat hozta fel, amivel szerinte a CSU az egészségvédelemre hivatkozva a szükségesnél erősebben avatkozott a polgárok életébe.

A CSU tovább szűkítené a polgárok jogait. „A polgároktól lépésről lépésre elveszik a felelősségüket, az állam egyéni szabott értékeket állapít meg, ezek betartását pedig a mi biztonságunk érdekében egyre szigorúbban ellenőrzik majd” – idézi a Süddeutsche Zeitung online portálja a hajdani CSU politikust. Pauli az FW színeiben indul az észak-nürnbergi választásokon Günther Beckstein (CSU) miniszterelnökkel versenyezve.

Forrás: Toleranz für Raucher

Az eredeti cikk megtekintéséhez kattintson ide.

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később