Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Ez a tábla csak kéri, hogy ne dohányozzunk PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. július 19. szombat, 10:52

jatszoter_jaszbereny_dohanyzasi_tilalomAz amerikai Louisville-ben szokatlan módszerrel védik a gyerekeket a dohányfüst ellen.

 

 

Jó ideje tilos dohányozni Kentucky állam központjának középületeiben és a munkahelyein. Nemrégiben egy új akció is indult, mely a szabadban játszó gyermekeket igyekszik megóvni. A városi parkok, játszóterek és medencék környékén jelzéseket helyeztek el, melyek figyelmeztetik a dohányzó felnőtteket, hogy a közelben gyerekek játszanak. A dohányzás továbbra sem tilos nyitott köztereken, a város vezetése csak arra kéri a dohányzókat, hogy a gyerekek környezetében mellőzzék a füstölést. A városi parkigazgató szerint rendszer olcsó és működik, nincs szükség egyéb korlátozó rendeletekre.

 

Forrás: wave3.com

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. július 19. szombat, 11:05
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később