patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Tiltanák a dohány internetes kereskedelmét PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. szeptember 26. csütörtök, 20:29

dohany_onlineTabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti képviselője kezdeményezte az interneten való dohánykereskedelem megszüntetését.

Az európai dohánytermék-irányelv felülvizsgálata során nagy hangsúlyt fektettek a feketekereskedelem visszaszorítására.  Az új uniós szabályok értelmében az minden egyes dohánytermék egyedi azonosítót kap, hogy nyomon követhető legyen az értékesítés folyamata.

A szocialista képviselő szerint fontos a fiatalkori dohányzás visszaszorítása, ami szerinte az “Európai Dohányzásmegelőzési Alap” felállításával érhető el. Véleménye szerint az, hogy Magyarországon dohányárut csak a trafikokban lehet vásárolni, valamint az áremelés csak a feketekereskedelem malmára hajtotta a vizet. Tabajdi szerint a megszorítások mellett figyelni kell arra, hogy a dohánytermesztőket ne lehetetlenítsék el, mert Európa szerte százezreknek ad munkalehetőséget a dohánytermesztés.

 

Forrás: http://www.tozsdeforum.hu/gazdasag/fustoltek-az-online-dohanynak/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 28. szombat, 20:32
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később