Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Függöny mögött trafik? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. augusztus 31. szombat, 14:26

fuggonyos_trafikKárán, ezen a 67 lakosú településen található az ország legkisebb trafikja, mindössze egy függönyből és egy „Nemzeti Dohánybolt” feliratú táblából áll.

Mivel a káraiak közül senki nem pályázott Nemzeti Dohánybolt üzemeltetésére, a képviselő-testületnek lehetősége volt kijelölni egy dohányárusító helyet. Addig működhet így a „trafik”, amíg nem nyílik egy „rendes” Nemzeti Dohánybolt, tehát valószínű, jó hosszú ideig maradhat ez a megoldás. Mivel kijelölt üzletről van szó, nem vonatkoznak olyan szigorú szabályok rá, mint a többi pályázóra. 18 éven aluliak is bemehetnek a boltba, viszont addig nem szolgálhatnak ki dohányárut, amig fiatalkorúak vannak bent. A környező falvakban sincs mindenhol trafik, így még az átutazók számára is megoldást nyújt a kis „vegyestrafik”.

 

Hír és kép forrása: http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/karai-polcfuggony-mogott-az-orszag-legkisebb-trafikja-513503

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 01. vasárnap, 14:29
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később