patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Újságosok kontra trafikrendszer? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. augusztus 31. szombat, 14:22

ujsagosokA nemrégiben bevezetett trafiktörvény nehéz helyzetbe hozta azokat az újságbolt hálózatokat, ahol korábban dohányárut is lehetett vásárolni., név szerint az Inmedio és a Relay hálózat tulajdonosait.

A nemzeti dohányboltok megjelenésével jelentősen visszaesett az az újságosok forgalma. Az új dohányboltokban ugyanis ugyanúgy fellelhető az újságosoknál kapható termékek többsége. A újságosok cigarettából származó bevétele korábban csak szimbolikus jelleggel bírt, emiatt mégis sokan betértek az üzletekbe, és egyúttal más termékeket is vásároltak. A dohányboltok megjelenése arra kényszeríti az újságbolthálózatokat, hogy egyre kisebb árréssel működjenek. Csak így tudnak versenyképesek maradni, ami számukra hatalmas bevételkiesést jelent. Nem véletlen, hogy egyre több üzlethelység üresedik meg, mert az üzletvezetők nem képesek bevételeikből fedezni a vállalkozás költségeit: a bérleti díjat, az alkalmazottak bérét, valamint az egyéb költségeket.

 

Forrás: http://hvg.hu/kkv/20130816_A_nemzeti_trafikhalozat_kivegzi_az_ujsago#rss

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 01. vasárnap, 14:25
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később