patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Pénztárgépteszt a Nemzeti Dohányboltokban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. augusztus 31. szombat, 14:17

penztargepA Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (NDN) jelenleg teszteli azokat a kiskereskedelmi rendszereket, amelyek alkalmasak lesznek arra, hogy rajtuk keresztül a trafikok teljesíthessék adatszolgáltatási kötelezettségüket.

A jelenleg érvényben lévő rendelet alapján ugyanis szeptember 1-től a trafikosoknak nemcsak a NAV-hoz, hanem az NDN felé is kötelességük adatokat szolgáltatni. A trafikoknak az NDN-hez dohányáru fajták szerinti készlet- és forgalominformációkat kell eljuttatni, amihez csak az NDN által minősített rendszert használhatnak. Jelenleg az NDN a pénztárgépgyártókat és termékeiket teszteli, és csak azoknak ad tanúsítványt, amelyek alkalmasak a napra pontos készletnyilvántartás vezetésére és a megfelelő szervek felé, legalább napi rendszerességgel történő adatszolgáltatásra.

Az NDN kezeli a hozzá beérkező adatokat, amelyeket eljuttat a különböző hatóságokhoz, valamint felhasználhatja arra, hogy ellenőrizze a koncessziós szerződések rendelkezéseinek betartását.


Hír és kép forrása: http://privatbankar.hu/kkv/mar-tesztelik-az-elso-trafikos-kasszat-260628

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 01. vasárnap, 14:21
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később