Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Szigorú ellenőrzések a dohányboltokban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. augusztus 22. csütörtök, 14:32

people_iconÁtfogó ellenőrzéseknek vetik alá a trafikokat. A cél, hogy az újonnan nyílt üzletek a legapróbb részletekig betartsák a rájuk vonatkozó előírásokat.

Július 1. óta összesen 754 esetben ellenőrizték a dohányboltokat. A fiatalkorúak bevonásával lezajlott ellenőrzések során összesen csak 115 alkalommal (15%) tapasztaltak szabálytalanságot a próbavásárlások során. A kiszabott bírság minimuma 15.000 Ft, míg maximuma 500.000 Ft. Ott, ahol kiszolgálták dohányáruval a 18 év alattiakat, ezen felül 30 napra megtiltották dohánytermékek forgalmazását.

Ha már ennyi probléma és kétely merült fel a szabályozással kapcsolatban, legalább abban biztosak lehetünk a fenti statisztikát olvasva, hogy a többség igyekszik betartani az előírásokat és valóban tenni azért, hogy a fiatalok ne szokjanak rá túl korán a dohányzásra.

 

Forrás:  http://zaol.hu/hirek/dohanyszigor-nincs-kibuvo-1557469
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. augusztus 22. csütörtök, 14:40
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később